Покривни и стенни профилни ламарини


Lamarini-1-2_bt-bgПрофилни ламарини

– покривни и стенни

Профилните ламарини се произвеждат от висок клас стомани (S), с антикорозионно цинково покритие (Zn) и външни полиестерни покрития (SP) с различни цветове по RAL.

Предлагаме пълната гама стенни и покривни профилни ламарини, фасадни касети и кантови профили и окомплектовки, с подходящите покрития за различните предназначания и позициониране в сградите.
Профилните ламарините и касети са съвременно и популярно в Европа решение за послоен монтаж – за фасади касета+вата+ламарина и за покриви ламарина+вата+хидроизолационна мембрана. Високите носимост и премостване на големи разстояния между опорите, ги правят оптималното решение за големи търговски, промишлени, складови и представителни сгради. Отличните дизайнерски възможности за атрактивни фасадни решения с вълнообразни или трапецовидни профилни форми и възможността ни да Ви консултираме, като предложим разнообразни варианти и модели на фасади, ги правят атрактивен и предпочитан избор.

Всички профилни ламарини са с високо качество и сертифицирани с издадени Декларации за експлоатационни показатели (DoP), съгласно Регламент EU 305/2011.

Comments are closed.